Rahoitus ja vakuutukset

 

Ajoneuvon hankinta käy joustavasti sopivan rahoituksen ja asiantuntevan automyyjämme avulla. Tarjoamme sinulle täydellisen rahoituspalvelun.

 

Osamaksuahoitus tekee mieleisesi ajoneuvon ostamisesta hieman helpompaa. Hoidamme puolestasi kaikki rahoitukseen liittyvät käytännön järjestelyt, myös rekisteröinnit. Käytämme tuttuja ja turvallisia Santanderin ja SVEA Economi:n autorahoituksia, jotka mahdollistavat auton maksamisen sinulle sopivissa kuukausierissä. Lisäksi myös kätevä Saldo autorahoitus käytettävissä. Halutessasi rahoitus onnistuu kauttamme myös muihin rahoitusyhtiöihin. Automyyjämme neuvoo rahoitusratkaisun, joka sopii parhaiten juuri sinun budjettiisi.

 


Rahoitusleasing

 

Nyt uutuutena kauttamme Santander leasing palvelut.

 

Ajoneuvoleasing on vaivaton tapa hankkia uusi ajoneuvo yrityksesi käyttöön. Myyjämme, Santanderin asiantuntevat asiakaspalvelijat ja laaja yhteistyöverkosto takaavat miellyttäviä ajokilometrejä leasingsopimuksen ajaksi. Voit valita räätälöidyistä tuotteista juuri sinun tarpeeseesi sopivan leasingvaihtoehdon.

Rahoitusleasing on kiinteällä kuukausivuokralla oleva vuokrasopimus autosta, jonka saa 2-4 vuoden pituisella ajalle. Auto toimii vakuutena ja sopimuskauden päättyessä voit joko vaihtaa auton uuteen tai myydä kohteen eteenpäin. Kohteelle määritetään sopimusta tehdessä jälleenmyyntiarvo sopimuskauden loppuun arvioidun ajomäärän mukaan. Asiakkaalla on siis mahdollisuus vuokranpalautuksiin sopimuksen lopussa, kun ajoneuvo on hyvin pidetty ja huollettu. Kysy rohkeasti sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva räätälöity ratkaisu!

 


Vakuutukset ja rekisteröinnit

 

Kun ostat auton osamaksulla, tulee sinun ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Hoidamme puolestasi kaikki vakuutuksiin liittyvät käytännön järjestelyt. Vakuutukset ja bonussiirrot onnistuvat kauttamme edullisesti jokaiseen vakuutusyhtiöön.

Halutessasi saat osamaksun kuukausierän yhteyteen paketoitua edullisen Fennia Liikennekaskon.